MURHAMYSTEERI-ILLALLISEN LIPPUJEN VOITTAJA + VARAINKERUUTAPAHTUMAN TUOTOT ELOKUVAKERHOJEN KALUSTOONHei!

Kulttuuriyhdistys Kuvion varainkeruutapahtuman lippuarvonta on päättynyt!

Kiitos teille sadoille osallistujille, jotka jätitte kommenttinne joko tänne blogiin tai Kuvion tai Kultturelli-Nellin facebook-sivulle. Kaksi kappaletta lippuja Murhamysteeri-illalliselle 19.5 (arvo 130€) voitti Ilona Hannukkala Hämeenlinnasta. Onnittelut Ilona! Olen yhteydessä sinuun tämän päivän aikana. 

Mikäli voitto ei osunut kohdallesi, niin hätä ei ole tämän näköinen. Liput Murhamysteeri-illalliselle ovat myynnissä K-citymarket Forssan infossa. Lipun hinta 65€ sisältää lipun murhamysteeriin sekä kolmen ruokalajin illallisen. 

Osta lippusi nopeasti ja sukella kanssamme vuoteen 1929 selvittämään kuolleen taiteilija tapausta! Samalla tuet lasten ja nuorten kulttuuri ja taide painotteista harrastetoimintaa.


Murhamysteeri-illallisen avulla keräämme nimittäin varoja Kuvion Elokuvakerhojen kalustoa varten. Olemme kehittäneet toiminta-alueellamme elokuvakerhotoimintaa, joissa lapset konkreettisesti oppivat miten elokuvia tehdään.

Elokuvakerhot tarvitsevat kamera- ja valokalustoa sekä mikkejä, joita tulemme jatkossa vuokraamaan myös ulkopuolisille. Kaluston avulla voidaan opettaa myös valokuvausta ja muuta media-alaa. Saimme LounaPlussa ry:n HARRASTE -teemahankkeen kautta rahoitusta kalustoa varten ja keräämme Murhamysteeri-illallisen avulla kasaan kaluston omavastuuosuutta.

Kuvat: Forssan lukion elokuvakerhosta. Kuvaaja Jesse Ollula.


Toivottavasti nähdään Murhamysteerin merkeissä!

- Nelli -


Kommentit

Suositut tekstit