KESÄN 2018 KULTTUURIPOSTIKORTTI ON ILMESTYNYT - HAE OMASIHei,

Kesä on mahtavia tapahtumia täynnä! Kokosimme kasaan Kulttuuripostikortin, josta löydät tietoa toiminta-alueemme näyttelyistä, kirpputoreista, teattereista, koko perheen tapahtumista ja musiikista

Jokaiselle löytyy varmasti jotain kiinnostavaa, on kyseessä sitten lapsi tai aikuinen! Kokosimme kesäiseen korttiin pääasiassa jäsentemme kulttuuritapahtumia, kesäkuun alusta syyskuuhun asti.

Tässä hieman esimakua kortin kulttuuritarjonnasta:

Kesäkuun starttaa 5.6 Kyläsepän teatterin "Ei Kyllä meijän äiti" -näytelmällä ja Humppila-päivällä, jota vietetään sunnuntaina 10.6. Kauppilan perinnetilalla. Sitten kutsuvat 19.6 aukeava Kuhankosken Killan perinteinen Kesänäyttely Tapulimakasiinilla ja Lounais-Hämeen Musiikkipäivien Jazzit kesäillassa 25–27.6. Näiden jälkeen voit hilpaista Kehräämön Ehtootoreille 28.6 alkaen ja katsomaan "Miehen Kylkiluuta" Kyläsepän teatterille 30.6. 

Hae ihmeessä oma korttisi ja ilahduta myös kaveria lähettämällä kulttuuriterveiset eteenpäin! Kulttuuripostikortti on jaossa nyt Forssan, Jokioisten, Humppilan, Tammelan ja Ypäjän kirjastoissa. Jaamme korttia Heinämessuilla ja toimitamme niitä myös museoihin, näyttelyihin ja matkailupisteisiin.

Lisätietoja näistä tapahtumista sekä lisää kesän huikeita tapahtumia löydät Kuvion tapahtumakalenterista www.kuvio.org.

- Nelli -

Kommentit

Suositut tekstit