NELLI VINKKAA: VALOTYÖPAJA JA AVANTGARDE FASHION SHOW -VALOKUVANÄYTTELY JOKIOISILLA 2.12.2017

Oletko jo osallistunut Kulttuuriyhdistys Kuvion järjestämiin valotyöpajoihin? Mikäli et, niin nyt siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus. Launtaina 2.12.2017 Jokioisten joulunavauksen yhteydessä järjestetään Jukka Laineen vetämä valotyöpaja, joka on täysin ilmainen ja avoinna kaikille lapsille ja nuorille. Valotyöpaja pyörii nonstop-periaatteella eli mukaan voi hypätä milloin vain klo 14-16.30 välillä.

Valotyöpaja on piipahtunut aikaisemmin Forssassa, Humppilassa, Tammelassa ja Ypäjällä. Nyt on vihdoinkin Jokioisten vuoro. Tule rohkeasti luomaan huikeita valotaideteoksia ja oppimaan uutta valon voimasta.

Aikaisempiin valotyöpajoihin osallistuneilla näytti olevan hauskaa, joten niin on varmasti sinullakin!


Kuvat: Jukka Laine

Jukka Laineen nettisivut löytyvät osoitteesta https://valoelamys.weebly.com/jukka.html. Sieltä löydät kivan määrän kuvia eri kohderyhmille järjestetyistä valotyöpajoista. Voit siis käydä jo etukäteen fiilistelemässä tulevan valotyöpajan antia.


Poikketkaahan samana päivänä myös Jokioisten kirjastolle, sillä siellä on esillä Kati Länsikylän upeita kuvia Avantgarde Fashion showsta. Esillä on yhdeksän valokuvaa viime elokuussa järjestetyn Avantgarde Fashion show:n puettavista taideteoksista. Näyttely on esillä kirjastossa 29.12.2017 asti.

Kuvat: Kati Länsikylä

- Nelli -

2.12.2017
Avantgarde Fashion Show -valokuvanäyttely Jokioisten kirjastossa klo 13 (Keskuskatu 27, 31600 Jokioinen)
Jokioisten joulunavaus kunnantalolla klo 14, valotyöpaja klo 14 - 16.30 (Keskuskatu 29 A, 31600 Jokioinen)
Joulupukin juna Museorautatiellä klo 9 -18, liput alk.10/5€ (Kiipuntie 49, 31630 Jokioinen)

P.S Vielä ehdit osallistua Timanttisen Joulushown:n lippujen arvontaan täällä blogissani tai facebook -sivuillani (https://www.facebook.com/kultturelliNelli/). Arvonta päättyy huomenna klo 9!

Kommentit

Suositut tekstit