KULTTUURIJOULUKALENTERI 2017 - NYT JAOSSA!

Oletko jo hankkinut joulukalenterin? Tässä joulukalenterivinkki hieman aikuisempaan makuun! Joulukalenterista ei löydy suklaata tai pieniä leluja, vaan vinkkejä kulttuuririentoihin. Me Kulttuuriyhdistys Kuviolla kokosimme kasaan Kulttuurijoulukalenterin, josta löytyy paljon kivoja menovinkkejä joulukuun päiville, aina jouluaattoon asti. 

Joulukuun ensimmäisenä päivänä voit hilpaista himmelinäyttelyyn tai kuuntelemaan Jukka Kuoppamäen rakkaimpia lauluja Humppilaan. Jouluaattona on aika hiljentyä kuunnellen jouluyön musiikkia Forssan kirkossa. Näiden päivien väliin mahtuu suuri määrä joulunavauksia, joulumyyjäisiä ja -markkinoita, itsenäisyyspäivän juhlia, konsertteja, näyttelyitä, teatteria ja muita jouluisia tapahtumia. Jokaiselle jotakin, ikään katsomatta! Kulttuurijoulukalentereita on jaossa Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kirjastoissa, Forssa eläväksi ja kauniiksi ry:n Kehräämön joulutapahtumassa 26.11 sekä Ypäjän joulunavauksessa 30.11.

Lisätietoja ja lisää joulukuun tapahtumia löydät Kuvion tapahtumakalenterista www.kuvio.org. Sinne päivittyvät hyvää vauhtia myös ne tapahtumat, jotka eivät ehtineet kalenteriin mukaan. 

Hae ihmeessä oma kalenterisi ja vietä kanssamme kulttuuririkas joulukuu!

- Nelli -

Kommentit

Suositut tekstit